0733.099.291 | vinalcool.iacomi@gmail.com
Oțet din vin, îmbuteliat la pet 1l.
Oțetul din vin este obținut în exclusivitate din vin achiziționat de catre societatea noastră prin metoda tradițională a fermentației acetice și are o tărie acetica de 9° sau 90g/l. Este un produs excelent pentru a fi folosit la conservarea muraturilor sau ca ingredient la producerea diverselor alimente. Oțetul din vin nu conține conservanți sau coloranți și este imbuteliat în peturi de 1l si baxat la 12 sticle/bax.
Oțet alimentar, îmbuteliat la pet de 1l.
Oțetul alimentar este obținut prin metoda tradiționala a dublei fermentații alcoolice și acetice a amestecului fermentabil format din zaharuri, drojdie și vin, având o tărie acetica de 9° sau 90g/l. Este un produs excelent pentru a fi folosit la conservarea muraturilor sau ca ingredient la producerea diverselor alimente. Oțetul alimentar nu conține conservanți sau coloranți și este imbuteliat în peturi de 1l si baxat la 12 sticle/bax.
Oțet din mere, îmbuteliat la pet de 0,5l.
Oțetul din mere este obținut prin metoda tradiționala a dublei fermentații alcoolice și acetice a amestecului fermentabil format din mere și zahăr, având o tărie acetică de 5° sau 50g/l. Este un produs natural(fără adaos de arome, conservanți sau coloranți) la care folosim numai mere din livada proprie sau cumpărate, în anii în care seceta sau înghețul târziu ne-a afectat recolta. Datorită tăriei acetice mai slabe nu este recomandat pentru conservare, dar este ideal pentru folosirea la salate sau sosuri. Are numeroase utilizări în scopuri terapeutice. Oțetul din mere este îmbuteliat în peturi de 0,5l și baxat la 15 sticle/bax.
Oțet din mere și miere de albine, îmbuteliat la pet de 0,5l.
Oțetul din mere și miere de albine este obținut prin metoda tradiționala a dublei fermentații alcoolice și acetice a amestecului fermentabil format din mere și zahăr, având o tărie acetică de 5° sau 50g/l. Este un produs natural la care folosim numai mere din livada proprie sau cumpărate, în anii în care seceta sau înghețul târziu ne-a afectat recolta proprie la care adăugăm miere de albine achiziționată de la producătorii din zonă. Datorită tăriei acetice mai slabe nu este recomandat pentru conservare, dar este ideal pentru folosirea la salate sau sosuri. Are numeroase utilizări în scopuri terapeutice.Oțetul din mere și miere de albine este îmbuteliat în peturi de 0,5l și baxat la 12 sticle/bax.